Κικίλιας: Αύξηση 20% στην τουριστική κίνηση φέτος

Η νησιωτικότητα αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα της Ελλάδας και στον βιώσιμο τουρισμό” δήλωσε χθες από τη Ρόδο ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση “The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination- Strategy & Implementation Plan”. 

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον όμιλο TUI παρουσιάστηκε η στρατηγική και το σχέδιο υλοποίησης της παγκόσμιας πρωτοβουλίας μετασχηματισμού του νησιού σε βιώσιμο τουριστικό προορισμό.

Υπογράμμισε ακόμη ότι η ισχυρή οικονομία της χώρας είναι ο τουρισμός και ανέφερε ότι φέτος θα έχουμε 20% αύξηση στην τουριστική κίνηση καθώς και επιμήκυνση της σεζόν.

“Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει το πρόγραμμα αυτό, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι με την υλοποίηση του ανοίγεται ένας νέος δρόμος και ότι ο ίδιος θα είναι στρατιώτης στην προσπάθεια αυτή”.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου TUI και πρόεδρος του ιδρύματος TUI Care Foundation o Thomas Ellerbeck.

Tο The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination είναι μια δημιουργική συνεργασία του Ομίλου TUI και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που φέρνει κοντά τους βασικούς φορείς και την τοπική κοινωνία σε έναν προορισμό, οι οποίοι θα συνδημιουργήσουν λύσεις που ουσιαστικά διαμορφώνουν και σχεδιάζουν ένα Ολιστικό Βιώσιμο Επιχειρηματικό Μοντέλο για τους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

epirusblog.gr
5 of 5
Κικίλιας: Αύξηση 20% στην τουριστική κίνηση φέτος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6497148088877963372
item