Εκλογές 2023 – Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές 2023, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με δήλωσή του, εξηγώντας ότι αποφάσισε να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική τουν διαδρομή.

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. 

Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.

Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες», τονίζει στη δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής.

Τι λένε κυβερνητικές πηγές

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού χθες με τον κο Κώστα Καραμανλή με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα όπως διαφαίνεται και από την ανακοίνωση, ενώ αναμένεται να κάνει δήλωση και ο Πρωθυπουργός. Τονίζεται ότι ο κος Κώστας Καραμανλης θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία.

epirusblog.gr
5 of 5
Εκλογές 2023 – Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 230249848709773433
item