Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αυτή είναι η 20χρονη Ίντεν Πολάνι που φημολογείται ότι έχει σχέση (φωτο)

Ερωτευμένος και σε σχέση με 20χρονο μοντέλο φημολογείται πως είναι ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος διατηρεί ερωτικές σχέσεις με γυναίκες που δεν είναι άνω των 25 ετών.

Όπως γράφει η dailymail.co.uk, το μοντέλο, Ίντεν Πολάνι φέρεται να έχει κατακτήσει την καρδιά του ηθοποιού, καθώς εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε πάρτι στις 31 Ιανουαρίου. 

Η ηλικιακή διαφορά τους έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, με αρκετούς να αναφέρουν πως «βγαίνει με ένα παιδί».

Τα «φαρμακερά» tweets

«Η κοπέλα του ντι Κάπριο είναι τόσο νέα που πιθανότατα μελέτησε την ταινία του ‘’ Ρωμαίος και Ιουλιέτα’’ στο σχολείο», έγραψε μια πρώην θαυμάστρια του Ντι Κάπριο στο Twitter. 

Μια άλλη σημείωσε ότι «ο Λεό ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή επειδή θέλει να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο για τις φιλενάδες του».

Το προφίλ του μοντέλου

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η Πολάνι είναι γεννημένη στις 21 Μαρτίου του 2003, τρία χρόνια δηλαδή μετά την τεράστια επιτυχία του Λεονάρντο στην ταινία «Τιτανικός».

Συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «ITM Model Management», ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές σε εξώφυλλα ισραηλινών περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το Glamour, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

Έχει καταγωγή από το Ισραήλ, όμως το τελευταίο διάστημα ζει στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, όπως μαρτυρούσαν οι φωτογραφίες της στο Instagram, ταξιδεύει πολύ συχνά σε διάφορα μέρη.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησε στην Page Six, «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό. 

Καθόταν δίπλα της σε ένα μουσικό πάρτι, όπως και πολλά άλλα άτομα. Είναι απλά ανόητο. Ο Λέο δεν γίνεται να βγαίνει με κάθε άτομο που υπάρχει σε ένα δωμάτιο».

epirusblog.gr
5 of 5
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αυτή είναι η 20χρονη Ίντεν Πολάνι που φημολογείται ότι έχει σχέση (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 139059272713888867
item