Επανασύνδεση Νο 1.852 για Δαλάκα και Φιντιρίκο


«Το έργο όμως το ‘χω ξαναδεί και ξέρω απέξω θέμα και πλοκή…» λέει ένα διαχρονικό ντουέτο του Τριαντάφυλλου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στίχοι που ταιριάζουν απόλυτα στο «soundtrack» της… νούμερο 1.852ης επανασύνδεσης (;) της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

dalaaaka

Ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια, που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους έπειτα από δύο και κάτι μήνες που πέρασαν χωριστά. 

Οι δυο τους είχαν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή λίγο προτού η Κατερίνα αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star». 

Η απόφαση της αθλήτριας να μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έβρισκε σύμφωνο τον επιχειρηματία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επήλθε η ρήξη στη σχέση τους.

dala 1

Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, της είχε στείλει ένα γράμμα που εκείνη παρέλαβε στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο προτού φύγει για την Καραϊβική, στο οποίο της εξηγούσε τους λόγους που ένιωθε τότε πως έπρεπε να μείνουν χωριστά.

dalak

Πλέον, όμως, η Κατερίνα Δαλάκα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ερχόμενη και πάλι κοντά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, γεγονός που μαρτυρούν και τα τελευταία Insta stories που δημοσίευσαν από την ίδια χιονισμένη τοποθεσία όπου βρίσκονται. 

Και σίγουρα θέλουν να το ξέρουμε… Διαφορετικά δεν θα ανέβαζαν τίποτα!

epirusblog.gr
5 of 5
Επανασύνδεση Νο 1.852 για Δαλάκα και Φιντιρίκο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8579668408207665374
item