Το πιο αποτυχημένο τατουάζ της Wednesday και ο λόγος που έγινε viral

«Είναι η Wednesday ή η κόρη του Samuel L. Jackson» αναρωτιέται το Twitter για το viral τατουάζ θαυμαστή της Wednesday. 


Το τατουάζ ενός θαυμαστή της Wednesday Addams έχει γίνει viral για τους λάθους λόγους. 


Οι χρήστες των social media παρατήρησαν ότι μοιάζει περισσότερο με τον Samuel L. Jackson παρά με την Jenna Ortega, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Μάλιστα, η φωτογραφία του… έργου τέχνης έχει λάβει εκατομμύρια προβολές και shares στο Twitter, προκαλώντας ένα τσουνάμι από χιουμοριστικά σχόλια, GIF και memes.

«Όταν κάνεις ένα τατουάζ πριν από την παραγωγή της σειράς Wednesday, επειδή ακούς ότι ο Samuel L. Jackson εξετάζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο», αστειεύτηκε χρήστης του Twitter.

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν, αυτό πρέπει να είναι η Wednesday Addams, αλλά μοιάζει περισσότερο με τον Samuel L Jackson ως παιδί… lol».

«Αυτό μοιάζει με τον Samuel L Jackson να παίζει cosplay την Wednesday», πρόσθεσε ένας άλλος.

Σε άλλο σχόλιο διαβάζουμε: «Eίναι αυτή η Wednesday ή η κόρη του Samuel L Jackson;».

«Όταν αγαπάς τη Wednesday και τον Samuel L Jackson», αστειεύεται άλλος χρήστης του Twitter.

Aξίζει να θυμίσουμε ότι η spin-off σειρά του franchise The Addams Family, Wednesday, έγινε αμέσως επιτυχία στο Netflix, προκαλώντας παροξυσμό στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok. 

Τις πρώτες επτά ημέρες από την προβολή της, η σειρά συγκέντρωσε 341,2 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης παγκοσμίως, εκθρονίζοντας την τέταρτη σεζόν του Stranger Things ως τη σειρά με τις περισσότερες προβολές της πλατφόρμας σε μια εβδομάδα έναρξης. 

Αυτή τη στιγμή φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας με τις καλύτερες αγγλόφωνες σειρές στην ιστορία του Netflix, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για μια δεύτερη σεζόν.

epirusblog.gr
5 of 5
Το πιο αποτυχημένο τατουάζ της Wednesday και ο λόγος που έγινε viral
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6032907749323588279
item