Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για τα χειμερινά voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Στα τέλη Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που αφορά 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες «voucher», για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Greece does have a winter»

Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιαςσε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι η στήριξη του χειμερινού/ορεινού τουρισμού είναι διαρκής, καθώς τόσο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού κάνει εκ νέου την καμπάνια «Greece does have a winter» όσο και το Υπουργείο Τουρισμού μέσα από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα προχωρήσει σε νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών στα τέλη Ιανουαρίου. 

Η νέα κλήρωση αναμένεται να μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και θα φτάνει τα 300 ευρώ.

Δικαιούχοι


Δικαιούχοι θα είναι όσοι είχαν κάνει ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr το προηγούμενο καλοκαίρι. 

Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023.


Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον εγχώριο τουρισμό τους επόμενους μήνες, ιδιαίτερα όσον αφορά στην τουριστική κίνηση εναλλακτικών προορισμών και περιοχών που έχουν πληγεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια το πρόγραμμα κινείται εντός του κεντρικού άξονα της κυβερνητικής στρατηγικής για την προβολή της Ελλάδας ως ενός ιδανικού τουριστικού προορισμού όλες τις εποχές του χρόνου.

epirusblog.gr
5 of 5
Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για τα χειμερινά voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2124835646375953179
item