Κατερίνα Πεφτίτση στο TLIFE για το σύμφωνο συμβίωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο σύντροφός μου είναι ένα queer άτομο»

Την απόφασή της να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Κατερίνα Πεφτίτση.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και make up artist μίλησε στο TLIFE γι΄ αυτή της την απόφαση, μοιράστηκε τα συναισθήματά της και έστειλε για ακόμη μια φορά ένα δυνατό μήνυμα προς  όλους

ς.

«Ισχύει ότι προχωρήσαμε σε σύμφωνο συμβίωσης αλλά για να ισχύει 100% θα πρέπει να κατατεθεί στο ληξιαρχείο. Αυτό πρόκειται να γίνει την Πέμπτη. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. 

Νιώθω πολύ ωραία γιατί ο σύντροφός μου είναι ένα queer άτομο και μόνο ένα τέτοιο άτομο θα ταίριαζε δίπλα μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί πέραν όλων των άλλων μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα και κοινές απόψεις.

Η απόφαση να προχωρήσουμε σε σύμφωνο συμβίωσης πάρθηκε κυρίως γιατί θέλαμε να μπορεί και ο ίδιος να παραμείνει περισσότερο καιρό στην Ελλάδα» μας λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από την απόφασή της να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με ένα άτομο της queer κοινότητας η Κατερίνα Πεφτίτση αναφέρει,  «Επιλέγω γενικότερα να έχω τέτοια άτομα στη ζωή μου.

Άτομα που να αποδέχονται και να συμπεριλαμβάνουν όλων των ειδών τις διαφορετικότητες. 

Καλό είναι να μη μας αφορά το τι επιλέγει να κάνει ο καθένας στη ζωή του. Να κοιτάμε να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και να εξελισσόμαστε προς το καλύτερο».

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Πεφτίτση στο TLIFE για το σύμφωνο συμβίωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο σύντροφός μου είναι ένα queer άτομο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7279956413697374473
item