Γιάννενα: Tα συγχαρητήρια της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στους 7 υποψήφιους

Μετά και την σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και την ανακοίνωση των 350 υποψηφίων από τους 400 που θα δώσουν τη μάχη για τη νικηφόρα αυτόνομη πορεία  στην επερχόμενες εκλογές, η Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συγχαίρει τις τρείς γυναίκες και τους τέσσερις άνδρες υποψήφιους.

“Θα δώσουν τον αγώνα τους αλλά και θα επικοινωνήσουν με τον κάθε πολίτη σε όλες τις γωνίες της Π.Ε Ιωαννίνων για να επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ ισχυρό με τον Ήλιο ψηλά” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων.

Συνεχίζοντας αναφέρει:

“Είναι ένας αγώνας όλων μας, η Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εγγυάται τη διασφάλιση της ενότητας με κυρίαρχο σκοπό την τελική νίκη, για να κερδίσουμε την μάχη του μέλλοντος της αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας, σιγουριάς και ασφάλειας για την χώρα.

Θα είναι ένας αγώνας που θα τον δώσουμε όλοι μαζί για την κοινωνία και με την κοινωνία στο προσκήνιο, με ενότητα, καθαρό λόγο και με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ που πρώτο αυτό ανακοίνωσε στους πολίτες.

Τέλος, ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στις συντρόφισσες και τους συντρόφους  που κατέθεσαν τη διάθεση-υποψηφιότητα τους στο κίνημα και τελικά δεν επιλέχθηκαν αλλά έδειξαν όλο αυτό το διάστημα την αξιοπρέπεια που τους χαρακτηρίζει καθώς και το υψηλό αίσθημα ανιδιοτέλειας αφού η ενεργοποίηση τους ήταν κίνηση προσφοράς για την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα.

Υποψήφιοι Βουλευτές Π.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κωνσταντίνος  Γάτσιος, Δημήτριος  Δημητρίου, Ανθή Λιάγκου, Αθανάσιος  Μανταλόβας, Βάλια Μήτσιου, Ντίνα Μπακόλα, Ιωάννης  Τσίμαρης.

Καλό μας και νικηφόρο αγώνα.”

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Tα συγχαρητήρια της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στους 7 υποψήφιους
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4162552454175036454
item