Γέννησε η Ιωάννα Τούνη το πρώτο της παιδί – Η δημόσια παράκληση στα social media

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς στον κόσμο ήρθε ο πρώτος καρπός του έρωτά τους.

Η γνωστή influencer γέννησε την Κυριακή 8/1 ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον Δημήτρη της.

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα τους φίλους της.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Ιωάννα Τούνη μοιραζόταν μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Σε ένα από τα τελευταία videos που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Tik Tok,  η Ιωάννα Τούνη ανέλυσε στους διαδικτυακούς της φίλους τα πράγματα που δε γνώριζε ότι θα είχε στον ένατο μήνα της κύησής της. 

«Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς κάθε πρωί» έγραψε η γνωστή influencer και επιχειρηματίας.

«Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω» σχολίασε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο από το Tik Tok:

Πλέον η Ιωάννα Τούνη έχει ξεχάσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και νιώθει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο πρίγκιπά της!

Πώς γνωρίστηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. 

Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα..», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ιωάννα Τούνη.

«Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη γενικότερα. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι», δήλωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τον χειμώνα η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα ήταν ο ιδανικός. Φοβόταν, όπως είπε, ότι θα είχε μόνο… το περιτύλιγμα.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο, αλλά στόκο. Το αντίθετο, δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, πανέξυπνος. Έψαχνα για καιρό ένα κουσούρι στον Δημήτρη, αλλά δεν έβρισκα», είπε.

Να σας ζήσει!

epirusblog.gr
5 of 5
Γέννησε η Ιωάννα Τούνη το πρώτο της παιδί – Η δημόσια παράκληση στα social media
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7766475386161547128
item