Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και έπαθε Shakira – Φεύγει για Survivor να ξεχαστεί;

Ένας χωρισμός πού ήρθε μετά από 5 χρόνια σχέσης αυτός της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Πασχαλάκη έρχεται να επισκιάσει τις τελευταίες ημέρες ελληνική showbiz! 
Ο χωρισμός φέρεται να ήρθε με απόφαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε συζήτηση για την μικρή ηλικιακή διαφορά που είχε το ζευγάρι!

Ο Πασχαλάκης είναι στα 33, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σήμερα 37 ετών! Οι συζητήσεις αυτές μόνο τυχαία δεν ξέσπασαν αφού τέτοιες υπόνοιες άφησε να εννοηθούν ένας κολλητός φίλος και δημοσιογράφος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο βέβαια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έσπευσε να ακυρώσει!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Με αφορμή αυτό έγιναν αρκετές συζητήσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. 

Αν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κρατήσει άψογη στάση και σε τίποτα δεν θυμίζει τη Σακίρα και τον Πικέ ο τρόπος που αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της αποκαλώντας τον ως κ. Πασχαλάκη δείχνει μάλλον ότι κάτι έχει πειράξει την αγαπημένη τραγουδίστρια!

Μάλιστα κάποιος follower της έγραψε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να τα παρατήσει όλα και να μπει στο survivor.

Ναι υπενθυμίσουμε ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε μπει στο Survivor 1. Την είχαν αποκαλέσει μπουλντόζα εξαιτίας της δυναμικής που είχε, όμως αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι της τηλεόρασης!

Λέτε να τη δούμε στο Survivor All Star; – Δύσκολο

epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και έπαθε Shakira – Φεύγει για Survivor να ξεχαστεί;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8570501435017441949
item