Ιωάννα Τούνη: Έκανε pregnancy update και έδειξε το σώμα της (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν την πιο όμορφη της ζωής τους, μιας και πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έφεραν στον κόσμο τον πρίγκιππα τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα στην εγχώρια σόουμπίζ και πλέον η χαρά τους δεν κρύβεται, μιας και είναι ξετρελαμένοι με τον μπέμπη τους και, όπως είναι φυσικό άλλωστε, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και μάλιστα από την στιγμή που δημοσίευσε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καθημερινά ανεβάζε stories, αλλά και posts και ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς είναι η κατάστασή της, μιας και από τους πρώτους μήνες είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και προσπαθούσε να τις διαχειριστεί όσο πιο θετικά γινόταν.

Πριν από 12 ημέρες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο τον “μαλλιαρό έρωτά” της, όπως και φωνάζει τον μικρούλη και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να κάνει ένα pregnancy update και να μας δείχνει την κατάσταση του σώματός της, 12 ημέρες μετά από τον τοκετό.

Αυτό που είδαμε και πάθαμε πλάκα είναι η τεράστια αλλαγή, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ σύμφωνα με όσα είπε έχει μόνο ακόμα να χάσει 8 κιλά για να επανέλθει το σώμα της στα φυσιολογικά του.

Βέβαια ενημέρωσε πώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να κάνει κάποια ειδική διατροφή, γιατί δεν έχει τον χρόνο για κάτι τέτοιο με το νεοεγέννητο, αλλά, όπως ανέφερε είναι στα επόμενα άμεσα σχέδιά της!

Η ίδια ανέφερε στο story της: «Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα».

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Έκανε pregnancy update και έδειξε το σώμα της (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2521628651775418557
item