Το συγκινητικό μήνυμα του Nicolas Cage για την Lisa Marie Presley – «Θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της»

Η μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Elvis Presley, Lisa Marie Presley, έφυγε τελικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο ξαφνικός θάνατός της σκόρπισε τη θλίψη και πολλοί διάσημοι έστειλαν συλλυπητήρια στην οικογένεια της μοναχοκόρης, του Elvis Presley.

Φανερά συγκινημένος ο Nicolas Cage, σύζυγος της Lisa Marie Presley από το 2002 έως το 2004 έκανε δηλώσεις στο Holywood Reporter, για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του.

«Είναι ολέθριο. Η Liza είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ. 

Φώτιζε κάθε δωμάτιο και είμαι ραγισμένος» είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στον γιο της τραγουδίστριας Benjamin, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020. «Βρίσκω κάποια παρηγοριά στην ελπίδα ότι θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της, Benjamin» τόνισε ο Nicolas Cage.

Η Lisa Marie Presley θα αναπαυθεί στο Graceland δίπλα στον αείμνηστο γιο της Benjamin Keough. Ήταν επίσης μητέρα των δίδυμων Harper και Finley.

Θυμίζουμε πως η κόρη του βασιλιά του rock ‘n’ roll πέθανε δύο μέρες αφότου παρευρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες του 2023 για να υποστηρίξει τον «Elvis», την ταινία του Baz Luhrmann για τον εμβληματικό πατέρα της, τον οποίο υποδύεται ο Austin Butler.


epirusblog.gr
5 of 5
Το συγκινητικό μήνυμα του Nicolas Cage για την Lisa Marie Presley – «Θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1355045916748912343
item