Η πρώτη αντίδραση της Kim Kardashian για τον γάμο του Kanye West – Τα μηνύματα που έσβησε (φωτο)

Αναστατωμένη είναι η Kim Kardashian μετά την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρει πως ο Kanye West παντρεύτηκε την σχεδιάστρια, Bianca Censori.

Η 42χρονη τηλεπερσόνα προβλημάτισε τους fans όταn δημοσίευσε μερικά μηνύματα στο Instagram, τα οποία αργότερα έσβησε.

«Είμαι ήσυχο κορίτσι, δεν έχω πολλά να πω, απλά πολλά να κάνουμε», έγραφε το πρώτο μήνυμα.

«Απλώς θυμήσου, το μαύρο πρόβατο συνήθως μετατρέπεται σε κατσίκα. Συνέχισε να το κάνεις. 

Οι άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να κερδίζεις, θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις. Να το θυμάσαι αυτό», ανέφερε το δεύτερο μήνυμα της 42χρονης.

kim_minima.jpg

Αξιοσημείωτο είναι πως τα παραπάνω μηνύματα «ήρθαν» μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Kanye West να παντρεύτηκε με ιδιωτική τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H αντίδραση της Kim Kardashian στον γάμο του πρώην της

«Η Kim τη σιχαίνεται», ανέφερε στην PageSix πηγή από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν γνωστό στα κεντρικά γραφεία της Yeezy ότι η σύζυγος του Kanye West δεν συμπαθεί καθόλου την Censori.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το εάν η Kardashian είχε αντιληφθεί ερωτικό ενδιαφέρον της σχεδιάστριας προς τον τράπερ ή απλά δεν την ήθελε στην εταιρία.

«Είναι όμορφη. Και η Kim μισεί τα όμορφα κορίτσια», τόνισε άλλη πηγή. Η Censori, που έχει μάστερ στην Αρχιτεκτονική, εργάζεται στην εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο West είναι φανατικός λάτρης της αρχιτεκτονικής και όπως φαίνεται η κοινή τους αγάπη ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά.

epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώτη αντίδραση της Kim Kardashian για τον γάμο του Kanye West – Τα μηνύματα που έσβησε (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8888182971119116594
item