Το σκίτσο που δημιούργησε ο John Lennon μετά από μια εξωγήινη συνάντηση

Ο εμπειρογνώμονας των UFOs και συλλέκτης, Russ Kellett, είναι γνωστός για τη διερεύνηση του ΑΤΙΑ στο περιστατικό που έλαβε χώρα στα βουνά Berwyn στη Βόρεια Ουαλία το 1974, σύμφωνα με τη θεωρία ότι ένα εξωγήινο σκάφος συνετρίβη στην περιοχή.

Ο Kellett ερευνά εδώ και χρόνια το μυστήριο των ορεινών περιοχών Berwyn. Στις 23 Ιανουαρίου 1974, οι ντόπιοι είπαν ότι είχαν ακούσει μια μεγάλη έκρηξη, ένιωσαν ένα σεισμό της τάξεως 3,5 στην κλίμακα Richter  και είδαν ένα έντονο φως στον ουρανό.

Οι οικογένειες στα χωριά Llandderfel και Llandrillo έτρεχαν από τα σπίτια τους για το φόβο ενός μεγαλύτερου σεισμού, οπότε είδαν μια λάμψη στην πλευρά του βουνού. 

Μια νοσοκόμα πιστεύει ότι ένα αεροπλάνο είχε καταρρεύσει, ενώ είπε ότι είδε ένα έντονο ζωντανό πορτοκαλί φως και κόκκινη λάμψη στην πλαγιά του λόφου καθώς και άλλα “φώτα”.

Ο Kellet πιστεύει ότι ένα εξωγήινο UFO μπορεί να είχε συντριβεί το βράδυ στα βουνά. 

Εν τω μεταξύ, άλλοι πιστεύουν ότι το ασυνήθιστο περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα συμπτωματικό επεισόδιο που συνδύαζε έναν σεισμό, πτώση μετεωριτών και λάμψεις πυρκαγιάς στην πλαγιά του βουνού.

Τώρα, ο Russ Kellett ισχυρίζεται ότι αγόρασε το σκίτσο του Lennon, όπου είχε σχεδιάσει τη “συνάντηση” που είχε με ένα ιπτάμενο δίσκο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την dailypost.

Ο John Lennon, του οποίου η πρώτη σύζυγος Cynthia πέθανε πριν μερικά χρόνια λέγεται ότι είχε κάνει μια σειρά σχεδίων που περιέγραφαν οπτικά την παρατήρηση. 


Είχε ισχυριστεί ότι στεκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στις 23 Αυγούστου 1974, όταν είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο να πλέει σιωπηλά από πάνω τους.

Στο τραγούδι του Lennon, Nobody Told Me, φαίνεται να αναφέρεται στο περιστατικό με τους στίχους “Υπάρχει ένα UFO πάνω από τη Νέα Υόρκη”. 

Ο κ. Kellett, ένας συλλέκτης υλικού παρόμοιων φαινομένων αλλά ταυτόχρονα και ένας fan των Beatles, δήλωσε ότι όταν είχε την ευκαιρία να αποκτήσει το σκίτσο, την εκμεταλλεύτηκε. 

Είπε: «Ένας φίλος μου είπε ότι (το σκίτσο) ήταν διαθέσιμο για έναν ιδιωτικό συλλέκτη και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ένα διπλό όνειρο για μένα. Είμαι ένας μαζικός συλλέκτης όλων των δραστηριοτήτων των UFO και έχω ένα τεράστιο αρχείο και είμαι συλλέκτης των Beatles. 

Έχω ένα δερμάτινο σακάκι που φορούσε ο John Lennon από το 1969 μέχρι το 1974. Έτσι ήταν φανταστικό!” και προσθέτει:

“Είναι ένα από τα λίγα σκίτσα που έκανε για το περιστατικό. Αυτό δείχνει το μπαλκόνι που βλέπει προς τον ουρανό το αντικείμενο που αναγράφει UFO σε αυτό”, είπε ο κ. Kellett χωρίς να αναφέρει το ποσό που κατέβαλε για να αποκτήσει το σχέδιο. 

Ωστόσο, αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα πλαστό ιχνογράφημα. Δείτε την εικόνα στην dailypost αλλά και εδώ.

diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Το σκίτσο που δημιούργησε ο John Lennon μετά από μια εξωγήινη συνάντηση
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 158727357215444535
item