Πενέλοπε Κρουζ: Ποζάρει φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της και «πυρπολεί» το Instagram (φωτο)

Η Πενέλοπε Κρουζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αισθησιακή φωτογραφία, στην οποία πόζαρε φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της και ένα σακάκι.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γοητευτικές γυναίκες του κόσμου, προκάλεσε την έκπληξη των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι θαύμασαν την ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της 48χρονης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγο καιρό αφότου η ίδια πόζαρε τόπλες στον φωτογραφικό φακό έχοντας καλύψει μέρος των γλουτών της με ένα λευκό σορτάκι.

Αυτή τη φορά όμως η Κρουζ, φόρεσε μαύρα εσώρουχα, ένα καλσόν, ένα δερμάτινο τζάκετ και κοίταξε προκλητικά τον φακό, τη στιγμή που τα δάχτυλά της «μπλέκονταν» ανάμεσα στο κάτω μέρος του εσωρούχου της. 

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός πόζαρε για τις ανάγκες του εξωφύλλου του ισπανικού τεύχους του περιοδικού Dust.

«Καλύτερη από κάθε 20χρονη», «Καμία πιο όμορφη από σένα», «Αυτή η φωτογραφία είναι εκπληκτική» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έσπευσαν να αφήσουν οι θαυμαστές της, κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε τη δημοσίευση

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης του ίδιου περιοδικού Πενέλοπε Κρουζ έδειχνε σαγηνευτική όταν απαθανατίστηκε τόπλες, να καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της.

Ανάμεσα στους διάσημους που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ η οποία έγραψε: «Δεν έχω λόγια», ενώ το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ σχολίασε επίσης με emojis φωτιάς.


epirusblog.gr
5 of 5
Πενέλοπε Κρουζ: Ποζάρει φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της και «πυρπολεί» το Instagram (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 857436336784983463
item