Σταυρούλα Χρυσαειδή-Παναγιώτης Τριβυζάς: H πρόταση γάμου στη Μαγιόρκα, το διαζύγιο express και το τρίτο πρόσωπο!

Τη Σταυρούλα Χρυσαειδή την γνωρίσαμε καλύτερα στον περσινό κύκλο του Survivor όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της. Άλλωστε είναι πρωταθλήτρια στίβου και ο αθλητισμός πρωταγωνιστεί στη ζωή της από μικρή ηλικία.

Η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 1996 στο Μιλάνο της Ιταλίας και είναι 27 ετών. 

Τελειώνοντας το σχολείο, το πάθος της για τη γυμναστική και τον αθλητισμό την έκανε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα και έτσι σπούδασε και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ). 

Έπειτα η Σταυρούλα Χρυσαειδή συνέχισε τις σπουδές της στην Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas – Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.

Ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική από μικρή ηλικία τελικά όμως αφοσιώθηκε στον στίβο, με τον οποίο ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια. 

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια) και έχει καταφέρει να διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα με κορυφαία της απόδοση το 2019, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Επίσης, εργάζεται ως personal trainer.

Φέτος την απολαμβάνουμε ξανά στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο αφού συμμετέχει στην All Star εκδοχή του. 

Βέβαια αυτή τη χρονιά η Σταυρούλα μπήκε στο Survivor single και με άλλη ψυχολογία!

Ο λαμπερός γάμος στο Πόρτο Ράφτη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν ζευγάρι για πεντέμισι χρόνια ζευγάρι με τον Παναγιώτη Τριβυζά, ο οποίος είναι πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα. 

Οι δυο τους φαίνονταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι και έτσι στις 11 Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. 

Μάλιστα το ζευγάρι είχε αποφασίσει την ημερομηνία του γάμου του περίπου έναν χρόνο πριν με την αθλήτρια να φεύγει την περασμένη χρονιά για τον Άγιο Δομίνικο και να αφήνει στον αγαπημένο της Παναγιώτη να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το «παρών» στην ωραιότερη στιγμή του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί πρώην συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor. 

Ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης, ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η πρόταση γάμου στη Μαγιόρκα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου, ο σύζυγός της: «Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο. 

Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ».

Ο χωρισμός τρεις μήνες μετά τον γάμο

Τον Δεκέμβριο του 2022 σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς αποφάσισαν να χωρίσουν, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Αυτή η είδηση όπως ήταν φυσικό ξάφνιασε τους πάντες καθώς φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμενε με τον άλλοτε αγαπημένο της.

Τα γενέθλια της Σταυρούλας πρόδωσαν τον χωρισμό

Την Κυριακή (18/12) η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της.

Αίσθηση έκανε η απουσία του συζύγου της από το πάρτι που της διοργάνωσαν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο πλευρό της εορτάζουσας ήταν καλοί της φίλοι αλλά και οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νίκος Γιάννης. 

Η τριώροφη τούρτα ήταν διακοσμημένη με αθλητικές στιγμές της Σταυρούλας από το reality επιβίωσης και έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.

Ήταν το Survivor All Star η αφορμή του χωρισμού τους; 

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα ΜΜΕ. Δεν θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. 

Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια, κι αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας, γι’ αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. 

Απ’ όσο ξέρω, η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star, αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. 

Όλα καλά, προχωράμε» σχολίασε πρόσφατα ο Παναγιώτης Τριβυζάς στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Φήμες για τρίτο πρόσωπο

Η Μαρία Αντωνά είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως υπάρχει μία φήμη ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

«Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. 

Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια. Είναι και κάποια πράγματα που δε γίνεται να ειπωθούν. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη» είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία.

Στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Survivor All Star στο αεροδρόμιο είχε βρεθεί ε η κάμερα του Πρωινό μας. 

Εκεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί της για τα όσα ακούστηκαν μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά. 

«Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε με έμμεσο τρόπο για όσα είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου.

Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Πλέον, η Σταυρούλα βρίσκεται στο Survivor All Star αποφασισμένη να κερδίσει το τηλεοπτικό και γιατί όχι και το μεγάλο έπαθλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Σταυρούλα Χρυσαειδή-Παναγιώτης Τριβυζάς: H πρόταση γάμου στη Μαγιόρκα, το διαζύγιο express και το τρίτο πρόσωπο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2926182062187009800
item