Ηγουμενίτσα: Στην τελική ευθεία για το Final-4 του Κυπέλλου Handball Γυναικών

Σημαντικά μειωμένες χρεώσεις για τα τιμολόγια ρεύματος που θα ισχύσουν τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν η ΔΕΗ και οι λοιποί προμηθευτές, σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια του Ιανουαρίου.

Την Ηγουμενίτσα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΟΧΕ αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννη Καραμπίνα, Βασίλη Κρανιώτη, Δημήτρη Σταυρακάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΠ Ανδρέα Μούκιο και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, ενόψει του 19ου Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί 4-5 Φεβρουαρίου 2023.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του νεοσύστατου σωματείου χάντμπολ «Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας» Νίκο Καραγιάννη συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο, την Πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ (Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός) Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου και το Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Παππά.

Όλες οι συζητήσεις ήταν σε πολύ καλό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση με στόχο να διεξαχθεί ένα μεγάλο event που θα ξαναβάλει μετά από αρκετά χρόνια την Ηγουμενίτσα στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας, θα αναδείξει το γυναικείο χάντμπολ και φυσικά θα προωθήσει το άθλημα ακόμα περισσότερο στην ευρύτερη περιοχή.


Ακόμη συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες, ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ να είναι συνδιοργανωτές του 19oυ Final Four του Κυπέλλου Γυναικών με υποστηρικτή την «Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας», ενώ έχει γίνει προσπάθεια να ενταχθούν στους υποστηρικτές και άλλοι φορείς και οργανισμοί της περιοχής.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία της ΟΧΕ επισκέφτηκε για επιθεώρηση τα ξενοδοχεία όπου θα καταλύσουν οι ομάδες, αλλά και το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας, στο οποίο γίνονται βελτιωτικές αλλαγές με μέριμνα του Δήμου και του ΠΑΚΠΠΟ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηγουμενίτσα: Στην τελική ευθεία για το Final-4 του Κυπέλλου Handball Γυναικών
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4373820973599278073
item