Έμινεμ: Απέρριψε μυθική πρόταση από την FIFA για να τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ (βίντεο)

Το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων απέρριψε ο Eminem σε πρόταση που δέχθηκε από την FIFA για να τραγουδήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τον 50 Cent που αποκάλυψε την πρόταση, ο ράπερ από το Ντιτρόιτ δέχθηκε το παραπάνω μυθικό ποσό, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Big Boy’s Neighborhood», ο 50 Cent ισχυρίστηκε ότι πρόσφεραν σε αυτόν και στον Eminem το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναυλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Ο 50 Cent είπε ότι θα έπαιρνε το 1 εκατομμύριο δολάρια αυτός και τα υπόλοιπα 8 εκατ. δολάρια θα πήγαιναν στον Eminem.

«Με αφορμή το Super Bowl, έλαβα μια ερώτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχαν προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων δολαρίων», αποκάλυψε.

«Θα έπαιρνα το ένα και τα άλλα οκτώ θα πήγαιναν στον Eminem».

Ο Eminem το συζήτησε με τον μάνατζέρ του, αλλά ο ράπερ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται παρά το αστρονομικό ποσό που του προσέφεραν.

Επιπλέον, ο 50 Cent ανακοίνωσε ότι ξεκινά την δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, η οποία θα βασίζεται στη γνωστή βιογραφική ταινία του Eminem 8 Mile.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2002 και αποτέλεσε σημαντική εισπρακτική επιτυχία για την εποχή της.

Ο γνωστός ράπερ, είπε πως οι δυο τους έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω σε αυτή την ιδέα και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά που θα προκαλέσει πάταγο.

epirusblog.gr
5 of 5
Έμινεμ: Απέρριψε μυθική πρόταση από την FIFA για να τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7046341774600675565
item