Νέα Δημοκρατία: Για πόσο θα κρύβεται ο Τσίπρας για το ΣΥΡΙΖΑ channel και τις σακούλες με τα χρήματα;

Αυξάνει την πίεση της προς τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία ζητώντας ξανά απαντήσεις με ανακοίνωσή της τόσο για τις καταγγελίες που αφορούσαν σακούλες με χρήματα στην Κουμουνδούρου όσο και για το ΣΥΡΙΖΑ Channel μετά τo SMS που κατατέθηκε στο ειδικό δικαστήριο.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα για «αφωνία» και αναρωτιέται «για πόσο καιρό θα κρύβεται;».

«Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. 

Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως! 

Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά. Για πόσο θα κρύβεται ο κ.Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει.

epirusblog.gr
5 of 5
Νέα Δημοκρατία: Για πόσο θα κρύβεται ο Τσίπρας για το ΣΥΡΙΖΑ channel και τις σακούλες με τα χρήματα;
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4120483930306178799
item