Δήμος Αναστασίαδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Ελένη» και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τζένη Θεωνά, αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στα όνειρα που έχουν για τον γιο τους.

Για την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά είπε: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη, ήταν σε ένα μιούζικαλ. 

Με την Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις και να διασκεδάσω. Θα μπορούσε να γίνει ταινία μικρού μήκους».

Αναφερόμενος στον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Αυτό που νιώθω ότι έχει πάρει ο γιος μου από εμένα, είναι το ότι του μιλάς και δεν ακούει. 

Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα».

«Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν κάλος. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. 

Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν.», εξομολογήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμος Αναστασίαδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8181476478865605035
item