Κέιτι Πέρι: αποκαλύπτει πως μετάνιωσε που αρνήθηκε συνεργασία με την Μπίλι Άιλις

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε πως μετάνιωσε που απέρριψε παλαιότερα μια συνεργασία με την Μπίλι Άιλις για ένα κοινό τραγούδι.

Η δημιουργός του California Gurls γνωστοποίησε πως είχε μια ευκαιρία συνεργασίας με την Άιλις για το κομμάτι της Ocean Eyes, αλλά την απέρριψε θεωρώντας το τραγούδι «βαρετό».

Σε ένα βίντεο στο TikTok, η 38χρονη αποκάλυψε σε μια ομάδα θαυμαστών για τη συνεργασία που θα είχε γεννηθεί, αν είχε αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως είπε η Πέρι, έλαβε ένα μέιλ από κάποιον που έλεγε «χέι, τσέκαρε τη νέα αυτή καλλιτέχνιδα. Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψουμε μαζί της γιατί συνεργάζεται μαζί μου στην Unsub Records».

Την εποχή εκείνη, η Άιλις δεν είχε τη φήμη που έχει σήμερα. «Το τραγούδι λεγόταν ‘Ocean Eyes’ για ένα ξανθό κορίτσι. Και εγώ σκέφτηκα, μπα, βαρετό», παραδέχτηκε η Πέρι.

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν ένα «μεγάλο λάθος, τεράστιο λάθος» να προσπεράσει την ευκαιρία αυτή, προτρέποντας τους θαυμαστές της να «μην το αφήσετε αυτό να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο».

Τελικά, το Ocean Eyes έμελλε να γίνει ένα από τα πλέον αγαπημένα κομμάτια της Άιλις, εκτοξεύοντας το άστρο της παγκοσμίως.

Από τη στιγμή που έγινε τακτική στις κορυφές των τσαρτς, η Άιλις έχει σαρώσει τα βραβεία, με επτά Γκράμι, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το No Time To Die

epirusblog.gr
5 of 5
Κέιτι Πέρι: αποκαλύπτει πως μετάνιωσε που αρνήθηκε συνεργασία με την Μπίλι Άιλις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3758823950597194410
item