Έβελυν Καζαντζόγλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της, Μοχάμεντ Άλι

Η Έβελυν Καζαντζόγλου εδώ κι ένα χρόνο είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά! Η γνωστή Influencer μόδας διατηρεί σχέση με τον Μοχάμεντ Αλί, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής λειτουργίας του Ομίλου Πανά, ενώ παράλληλα βρίσκεται πίσω από τις εκλεπτυσμένες και ταυτόχρονα μαγικές νύχτες της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια επιθυμεί να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία σπάνια κοινή έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και απόλαυσαν τη βόλτα τους, κάνοντας παράλληλα τις αγορές τους.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει παραδεχτεί ανοιχτά τη νέα της σχέση, ωστόσο δεν θέλει να μιλάει τόσο πολύ για όσα ζει στην προσωπική ζωή της.

«Ναι υπάρχει άνθρωπος. Δεν είναι τόσο ωραίο αυτό το πράγμα; Να τα έχεις διαχωρίσει! Να έχεις το κομμάτι το προσωπικό και να το σέβονται και οι άνθρωποι γύρω σου. Και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο και να το σέβεται κι αυτό ο κόσμος. 

Αρκετό (καιρό μετράει η σχέση). Δεν θα σου πω πολλά…» είχε παραδεχτεί η Influncer και μοντέλο στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

epirusblog.gr
5 of 5
Έβελυν Καζαντζόγλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της, Μοχάμεντ Άλι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2080259478668834819
item