Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Ποιός λέει ότι μόνο στην Κρήτη πυροβολούν τις πινακίδες (φωτο)

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες είναι τεράστια...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάμε σε πράγματα που δεν μας ενοχλούν, πολύ μάλλον όταν μας εξυπηρετούν και μας προστατεύουν.

Ο καθένας με τα κέφια του, που  ξεσπάνε εκεί που πρέπει να ξεσπάσουν και βγάζουν το άχτι τους στις πινακίδες, πινακίδες οι οποίες είναι πληρωμένες από εμάς και σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν μόνο στον καταστροφέα. Καταστρέφουν τις πινακίδες και την ποιότητα της χώρας μας ώστε να δείχνει σαν "τσίρκο".
Πινακίδες πυροβολημένες οι οποίες εκτός από την αισθητική πλευρά βοηθούν στο να αποτρέπονται τροχαία ατυχήματα που ενίοτε στοιχίζουν ζωές.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες του Προέδρου της Τ.Κ. Δίστρατου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Γιώργου Ντάλα, που χθες το πρωί ήρθε αντιμέτωπος με ένα τέτοιο φαινόμενο. 
Ευθείες βολές στις πινακίδες σήμανσης στη διασταύρωση του χωριού, σε διασταύρωση όπου συγκλίνουν κλειστές στροφές με ότι αυτό συνεπάγεται για διερχομένους οδηγούς και οχήματα.

"Τους πρόδωσαν τα σκάγια για χοντρά θηράματα. Οι ομάδες απ όσο γνωρίζω έχουν καθήκον να προστατεύουν τον τόπο που τους φιλοξενεί και όχι να τον λεηλατούν... 
Αργά ή γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν κ τότε να δούμε ποια θα είναι η δικαιολογία για όλο αυτό. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.... Τα συμπεράσματα δικά σας...", τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Γιώργο Ντάλας.

Δείτε τις φωτο:
Picture
Picture
Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Ποιός λέει ότι μόνο στην Κρήτη πυροβολούν τις πινακίδες (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9176413979162974717
item