Αυτές είναι πέντε ανδρικές συνήθειες που εκνευρίζουν τον γυναικείο πληθυσμό

Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες τις οποίες οι άντρες συνηθίζουν να κάνουν περισσότερο και ομολογουμένως κάνουν την ζωή των συντρόφων τους, αν όχι πιο δύσκολες, σίγουρα πιο εκνευριστικές.

Το να είστε μαζί και να κοιτάς άλλες (επίμονα)

Δεν λέμε, το βλέμμα σε κάτι ωραίο και εντυπωσιακό είναι πολύ λογικό να πάει. 

Το να θαυμάσεις κάτι όμορφο είναι επίσης οκέι, αλλά το να κοιτάς επανειλημμένα άλλες, ξανά και ξανά και μάλιστα με ένα βλέμμα που σε αφορά, είναι ιδιαίτερα άσχημο και προσβλητικό.

Αν δεν εστιάσεις στο πρόσωπο με το οποίο είσαι μαζί και συνοδεύεσαι, τότε τι ακριβώς κάνεις μαζί του/ της. 

Όλα έχουν ένα όριο και ο σεβασμός, είναι σεβασμός άλλωστε.

Απαντάς ξερά στα μηνύματα

Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, μπορεί να βιάζεσαι, ή τέλος πάντων να μη δίνεις γενικά τόση σημασία στα μηνύματα. 

Αλλά το «dry texting» όπως ονομάστηκε το φαινόμενο αυτό, δηλαδή το να απαντάς ξερά στα μηνύματα, θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει ή να εκνευρίσει το πρόσωπο με το οποίο τσατάρεις.

Λίγη παραπάνω προσπάθεια και effort εκτιμάται ιδιαίτερα, άλλωστε μη ξεχνάς πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία είτε από κοντά, είτε ψηφιακά.

«Δουλειές του σπιτιού; Τι είναι αυτό;»
Δεν μας νοιάζει αν είσαι «παραδοσιακός» τύπος, οι δουλειές του σπιτιού δεν έχουν φύλο και η καθαριότητα είναι το παν. 

Αφιέρωσε χρόνο στο να έχεις οργανωμένο και καθαρό τον χώρο σου, άλλωστε αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει και εσένα τον ίδιο, πόσο μάλλον αν μένεις μαζί με τη σύντροφο σου.

Βρείτε ένα «μοίρασμα» που να σας βολεύει και να διατηρεί το σπίτι σας σε τάξη. Με καλή διάθεση και θέληση, όλα γίνονται.

Όταν δεν κάνεις καμία έκπληξη

Δώσε προσοχή εδώ, δεν εννοούμε απαραίτητα να της πάρεις λουλούδια ή να κάνεις μια “wow” κίνηση. 

Τα γνώριμα και η ρουτίνα είναι όμορφα, αλλά μέχρι ένα σημείο. Όσα περισσότερα διαφορετικά πράγματα κάνετε παρέα, τόσο το καλύτερο.

Μη πηγαίνετε στα ίδια μέρη ή τουλάχιστον φρόντισε να έχεις κάποιες νέες προτάσεις, είτε πρόκειται για έξοδο, είτε ακόμη και για να δοκιμάσετε κάτι νέο στο σεξ. 

Θέλει ελάχιστη προσπάθεια το να σκεφτείς κάτι διαφορετικό που να σας αρέσει, είναι όμως ένα βήμα το οποίο κάνει τεράστια διαφορά στις σχέσεις.

Αχ αυτός ο ναρκισσισμός σας

Το ξέρουμε ότι είστε καλοί, γι’ αυτό και άλλωστε η/ ο σύντροφος σου, έχει επιλέξει να είναι μαζί σου, αλλά σε παρακαλώ δεν χρειάζεται να μας υπενθυμίζεις και να υπερηφανεύεσαι με κάθε αφορμή το πόσο καλός είσαι στο ένα ή στο άλλο.

Ή το πόσο σημαντικό είναι για σένα το στάτους σου και η εικόνα σου ή για το πόσο τέλειος και υπέροχος φαίνεσαι στους φίλους σου και στην οικογένεια σου. 

Κάνε ένα βήμα πίσω και δείξε την αληθινή σου πλευρά χωρίς να σκέφτεσαι απαραίτητα το πως θα φανείς, ο αληθινός σου εαυτός θα κερδίσει και τους αληθινούς συντρόφους.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτές είναι πέντε ανδρικές συνήθειες που εκνευρίζουν τον γυναικείο πληθυσμό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3490080242189144088
item