Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Στην αρχή η συμπεριφορά του Πέτρου ήταν κάπως εμμονική»

«Θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει»

Το «Μαύρο Ρόδο», που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε στις 22:50 με ένα νέο επεισόδιο στο MEGA.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε για τις εξελίξεις που θα δούμε, απόψε: «Είναι ένα βαρύ επεισόδιο, αλλά ωραίο» και συμπλήρωσε πώς ο θάνατος της τηλεοπτικής του μητέρας (σ.σ. Ηλέκτρας Νικολούζου) στη σειρά θα δέσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο και την μοναχή Ελισάβετ. 

«Ο θάνατος θα τους δέσει και μετά θα έρθει κάτι άλλο, που θα τους δέσει ακόμα περισσότερο» είπε.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν πολλά εμπόδια να υπερνικήσουν, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να τονίζει πως ο έρωτας δεν είναι εύκολος. «Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο. Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη» τόνισε.

Όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, κατά τη διάρκεια των οντισιόν ένιωσε πως είχε χημεία με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, ενώ είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο της σειράς.

«Στον έρωτα δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά σου συμβαίνει και πας» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιμονή του Πέτρου: «Τόσο επίμονος δεν θα ήμουν. Στην αρχή έβλεπα τα επεισόδια και έλεγα ότι βγαίνει κάπως εμμονικό. Του έλεγε όχι. Το όχι είναι όχι, οπότε τι επιμένεις τόσο; Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Υποσυνείδητα υπήρχε μία κλίση προς την τέχνη, συνειδητά προέκυψε πιο αργά, προς το Λύκειο, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις στη ζωή σου».epirusblog.gr
5 of 5
Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Στην αρχή η συμπεριφορά του Πέτρου ήταν κάπως εμμονική»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3600243921902804799
item