Κάτια Ζυγούλη: «Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι και αμίλητοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη το απόγευμα της Κυριακής 15/1.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο Μάτι, κοντά στην περιοχή όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.

Η Κάτια Ζυγούλη είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. 

Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας».

«Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. 

Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα», πρόσθεσε ακόμα η Κάτια Ζυγούλη.

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη:



epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ζυγούλη: «Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι και αμίλητοι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8118558505365066548
item