Θεσπρωτία: Φιλιάτες - Αξίως τιμήθηκαν

Στο πλαίσιο της ημερίδας για την σκλήρυνση κατά πλάκας, που οργάνωσε ο δραστήριος και με προσφορά Σύλλογος Πρόνοιας Νοσοκομείου Φιλιατών ο "Αγιος Κοσμάς" σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Φιλιατών, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας και τον Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Θεσπρωτίας, τιμήθηκαν αξίως με πλακέτες, παρουσία πλήθους κόσμου,  πρόσωπα, που η προσφορά τους, όπως και η κοινωνική ευαισθησία τους, είναι γνωστή και αναγνωρίσιμη. 

Πρόκειται για τον  Νικόλαο Κατσαμάκη, την Πετρούλα Κόντου Βέρμπη, την Κασμιρία Πασχοπούλου και τον αείμνηστο Ελευθέριο Ράπτη.

Αυτές οι τιμητικές διακρίσεις, πέρα από τον δικαιολογημένο έπαινο, που εμπεριέχουν, μπορούν να σταθούν και αφορμή να τους μιμηθούν και άλλοι, ώστε το καλό και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη να καλλιεργηθούν ακόμη περισσότερο. 

Η ημερίδα για την σκλήρυνση κατά πλάκας, όπου μίλησαν ο νευρολόγος δρ. Γρηγόριος Νάσος, η νευρολόγος Δώρα Τσέλιου, η φυσίατρος-αλγοολόγος Πάττυ Γκατζιάνη, ο λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Κώστας Μιχαλάκης.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Φιλιάτες - Αξίως τιμήθηκαν
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3492014817922999007
item