Πρέβεζα: Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η κοπή πίτας του ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας

Με μια όμορφη γιορτή και την κοπή της βασιλόπιτας οι ηλικιωμένοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Πρέβεζας υποδέχτηκαν τον ερχομό του 2023.

Στον φιλόξενο χώρο του ΚΗΦΗ το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρό, τους αντιδημάρχους Γιάννη Δαρδαμάνη και Γρηγόρη Κουμπή και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και αντάλλαξαν μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά.


Ο δήμαρχος Πρέβεζας στο καλωσόρισμά του ανέφερε πόσο χαρούμενος αισθάνεται που μετά από δυο και πλέον χρόνια απομόνωσης λόγω της υγειονομικής κρίσης βρέθηκε και πάλι κοντά στους ηλικιωμένους, σημειώνοντας ότι οι δράσεις που διοργανώνονται στο ΚΗΦΗ αλλά και στο ΚΑΠΗ έχουν ως στόχο τα άτομα της τρίτης ηλικίας να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και συνάμα να ενημερώνονται για ιατρικά θέματα αλλά και θέματα πρόληψης που τους ενδιαφέρουν άμεσα.


Η χορωδία του ΚΗΦΗ τραγούδησε αγαπημένες μελωδίες, ενώ έκπληξη για όλους ήταν η παρουσία του Αγίου Βασίλη ο οποίος μαζί με τον κ. Γεωργάκο μοίρασε δώρα σε κάθε ηλικιωμένο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έκοψε την βασιλόπιτα με πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία, ενώ στους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά μοιράστηκαν δώρα που προσέφεραν πολύ ευγενικά τα κοσμήματα «ΤΖΑΜΟΣ» και το κατάστημα «ΛΑΪΝΑΣ».epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η κοπή πίτας του ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7608413263344402471
item