Γιάννενα: Η Κόνιτσα φιλοξένησε το πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου τιμητική εκδήλωση για τους υποστηρικτές του πολυήμερου προγράμματος αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, που φιλοξενήθηκε από το Δήμο Κόνιτσας από την Τρίτη 03/01/2023 έως και την Κυριακή 08/01/2023.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ευάγγελος Σμπράος ευχαρίστησε τον Δήμο για τη στήριξη και τη φιλοξενία και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος για την εξωστρέφεια των ατόμων με αναπηρία μέσω της αλληλεπίδρασής τους με την τοπική κοινωνία. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Χήρας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο Δήμαρχος συγχαίρει τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες για την πρωτοβουλίαπου στοχεύει στη στήριξη και φροντίδα των ατόμων με αναπηρίες και εκφράζει ευχαριστίες στο προσωπικό του Δήμου που πρόσφερε τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, αλλά και στους ντόπιους ιδιώτες για την προσφορά τους στα φιλοξενούμενα άτομα με αναπηρία.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Κόνιτσα φιλοξένησε το πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2589842664894496859
item