Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις

Πρόκειται για κάτι που το κάνουν όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουν, και αφορά κυρίως το διαδικτυακό φλέρτινγκ.

Ας πούμε πως έχεις βρει ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει.

Προφανώς τον/ την έχεις βρει σε κάποιο social account, και σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα για τον/ την προσεγγίσεις. 

Ή αλλιώς μπορεί να έχεις κάποιο χρήστη στο προφίλ σου, ο οποίος σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είτε με τις εικόνες που δημοσιεύει, είτε με την “ψαγμένη μουσική” και τα μπαρ που και εσύ συχνάζεις. Και πάλι σκέφτεσαι να κάνεις την προσέγγιση σου.

Αποφασίζεις λοιπόν, με τον δικό σου τρόπο να του στείλεις κάποιο μήνυμα. Εκείνος ή εκείνη όμως, δεν το έχει δει, ούτε και το έχει διαβάσει. 

Επομένως δεν έχει απαντήσει. Και κάπου εδώ είναι το σημείο που πέφτεις στην παγίδα του «διπλού μηνύματος».

Διπλό μήνυμα σημαίνει να στέλνουμε σε κάποιον δύο ή περισσότερα μηνύματα πριν καν μας στείλει απάντηση στο αρχικό μας μήνυμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιστότοπου γνωριμιών Seeking, το διπλό μήνυμα για τους περισσότερους signles, αποτελεί μεγάλο red flag.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία υποβαθμίζει τις προσπάθειες μας.

Επομένως, αν δούμε ότι κάποιος/α ενώ συνηθίζει να είναι ενεργός/ή στα κοινωνικά δίκτυα ή να διατηρεί μια καλή σχέση με το κινητό του τηλέφωνο, δεν απαντάει στο μήνυμά μας, η εξήγηση δεν βρίσκεται στο ότι το μήνυμά μας δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του/της.

Απλά το διάβασε και το αγνόησε ή κάποιοι άλλοι λόγοι τον/την υποχρεώνουν να μην συνεχίσει τη συζήτηση. Ας μην τον/την φέρουμε σε δύσκολη θέση, ενώ παράλληλα εκθέτουμε τον εαυτό μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν φλερτάρεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8559305659837114439
item