''Έλιωνε'' ο Βοσκόπουλος για εκείνη - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον έρωτα του για τη Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια γυναίκα, που μπορεί να έχει προχωρήσει στην καθημερινότητά της από το θάνατο του άντρας της, Τόλη Βοσκόπουλου, σε καμία περίπτωση όμως δεν ξεχνάει το φλογερό έρωτά που έζησαν.

Ήταν από τα ζευγάρια εκείνα, που έλιωναν ο ένας για τον άλλον και αυτό φαινόταν τόσο σε δημόσιες δηλώσεις του όσο και τις από κοινού φωτογραφίες, που έβγαζαν.

Η ηθοποιός μετά το θάνατο του τεράστιου τραγουδιστή προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της, ωστόσο όταν μιλάει για εκείνον συχνά τη βλέπουμε να συγκινείται:

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν καρμική συνάντηση, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζώη. 

Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα να φτάσω πολύ επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο.

Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί τους και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. 

Μείναμε μαζί 25 χρόνια, είμαι ευγνώμων, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε. Ήρθε και η Μαρία που ήταν ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει.

Όταν ήμουν 12 ετών. Ο μπαμπάς μου άκουγε πολύ μουσική και μεταξύ των καλλιτεχνών που αγαπούσε ήταν και ο Τόλης. 

Όταν άκουσα τη φωνή του στους δίσκους, ένιωθα ότι συγκινούμαι, η φωνή του, η ψυχή που έβγαινε μέσα από αυτή τη φωνή ταίριαξε με τον δικό μου κόσμο τον ψυχικό και δέθηκα με έναν τρόπο μαζί του και με έναν έρωτα πλατωνικό, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθώ να τον γνωρίσω. Πάντα όμως μάθαινα για εκείνον και ήθελα να είναι καλά.

Την περίοδο που ο Τόλης δεν ήταν καλά, κυρίως στην προσωπική του ζωή αλλά και γενικότερα, εκεί ένιωθα στενάχωρα, δεν ήθελα να τον βλέπω έτσι. Μοιραία ένα βράδυ, βρεθήκαμε σε μία κοινή παρέα για φαγητό, εκεί έγινε κάτι μαγικό. 

Εκεί ξεκίνησε το ταξίδι, παρά τους ενδοιασμούς στην αρχή, ήταν τόσο δυνατό το συναίσθημα και επικράτησε το γεγονός ότι θέλαμε να είμαστε μαζί.

Με φόβισε ότι παρόλο που ήμουν ένα προβεβλημένο πρόσωπο, την προσωπική μου ζωή την κράταγα προφυλαγμένη κι ήμουν χαμηλών και ηπίων τόνων. 

Ο Τόλης ήταν το αντίθετο, όχι επειδή το επιδίωκε αλλά ήταν ο τρόπο ζωής του και είχε όλα τα φώτα πάνω του.

Όλη αυτή η προβολή που ήδη υπήρχε για την κατάσταση που βιώνει και τα δικά του προβλήματα και προσωπικά και οικονομικά, σήκωναν ένα πολύ μεγάλο σύννεφο δημοσιότητας και προβολής που με άγχωνε και έβλεπα και πράγματα που με στεναχωρούσαν πάρα πολύ. 

Επικράτησε όμως ότι θέλαμε να είμαστε μαζί», είχε πει πολύ συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η νέα ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Στο λογαριασμό, που διατηρεί η Γκερέκου στο instagram συχνά βλέπουμε να κάνει αφιερώσεις στο Βοσκόπουλο και έτσι το Σάββατο 14/1 δημοσίευσε φωτογραφίες από τον έρωτα τους με τον Τόλη.

epirusblog.gr
5 of 5
''Έλιωνε'' ο Βοσκόπουλος για εκείνη - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον έρωτα του για τη Γκερέκου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3054357535292412941
item