Κωνσταντινόπουλος: Δεν αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις, για να δείχνουν αυτοδυναμία ΝΔ, αποτυπώνουν υπαρκτή τάση

Δεν αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις, για να δείχνουν αυτοδυναμία ΝΔ, προφανώς αποτυπώνουν μια τάση που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή επεσήμανε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επεσήμανε ωστόσο ότι «ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι αν βγάλει αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία, η χώρα θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και με τους ίδιους όρους. 

Δηλαδή, δεν θα έχουμε δημόσια δωρεάν υγεία αφού την κατήργησε η Κυβέρνηση με το άρθρο 10 του νομοσχεδίου για την υγεία. 

Θα συνεχίσουμε να έχουμε ελλείψεις φαρμάκων. Δεν θα καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά. 

Δεν θα έχουμε πλαφόν στη λιανική τιμή ρεύματος, θα συνεχιστεί η αισχροκέρδεια και μάλιστα θα δημιουργηθούν καρτέλ με το καλάθι του νοικοκυριού. Δεν θα δοθούν κοινωνικές στέγες σε νέα ζευγάρια και φοιτητές, όπως γίνεται στην Πορτογαλία».

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Ο ένας στρώνει, ο άλλος σαρώνει

Αναφερόμενος στην ΑΔΑΕ επεσήμανε: «Τις ανεξάρτητες αρχές τις ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ. Δεν τις αγαπήσαμε τώρα. Για εμάς η ύπαρξή τους, δεν είναι για το «θεαθήναι» όπως είπε ο κ. Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ ή όπως φάνηκε από τη γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου. Ο ένας στρώνει, ο άλλος σαρώνει».

Τέλος αναφερόμενος στα καταγγελόμενα εκατέρωθεν σκάνδαλα ο κ. Κωνσταντινόπουλος επεσήμανε: «Όταν ο κ. Πολάκης, ως αρμόδιος τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε πληρωμές της κας Ευθυμίου (Βουλευτή ΝΔ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση της. 

Δυο μέρες μετά, η ΝΔ δημοσίευσε πληρωμές της κας Ελευθεριάδου (Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου και επίσης ζήτησε την παραίτηση της από τον κ. Τσίπρα. 

Τελικά δεν παραιτήθηκε καμία από τις δύο, αφού Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ΜΜΕ ξέχασαν αυτό το θέμα μια και καλή».


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντινόπουλος: Δεν αμφισβητούμε τις δημοσκοπήσεις, για να δείχνουν αυτοδυναμία ΝΔ, αποτυπώνουν υπαρκτή τάση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5970883673174958529
item