Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το απόσπασμα με τις δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Φαίη Φώτου συνάντησε το γνωστό μοντέλο το οποίο ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και την σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. 

Ωστόσο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της μπροστά στην κάμερα για τις ερωτήσεις που αφορούν τα προσωπικά της. 

«Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα, δεν θα το έκανε».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Τι έγραψε για την Κατερίνα Καινούργιου

Με ανάρτηση στο instagram ο μοντέλο απάντησε στα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια του Alpha. 

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της. 

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. 

Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου», έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

epirusblog.gr
5 of 5
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8524195428505504161
item