Χέιλι Μπίμπερ για μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο: «Ήταν σίγουρα το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ»

Η 26χρονη Χέιλι Μπίμπερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, τόνισε μεταξύ άλλων πως το μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε πέρυσι, ήταν «σίγουρα το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ».

Παράλληλα, διηγήθηκε για το πώς επηρεάστηκε η ψυχική και σωματική της υγεία από τη στιγμή που υπέστη πέρυσι το εγκεφαλικό.

«Πάλεψα με πολύ άγχος μετά. Αγωνίστηκα με λίγη διαταραχή μετατραυματικού στρες με τον φόβο μήπως θα συμβεί ξανά», αποκάλυψε το μοντέλο στο podcast «Run-Through with Vogue» την Πέμπτη.

«Ήταν απλώς ένα συναίσθημα ότι δεν ήθελα να το ζήσω (PTSD) ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό, τόσο αποκαρδιωτικό με κάθε τρόπο που μπορούσες να φανταστείς».

Η Μπίμπερ είπε ότι βρισκόταν στο Παλμ Σπρινγκς όταν υπέστη το εγκεφαλικό τον περασμένο Μάρτιο και ότι η επιστροφή στην περιοχή —ακόμα και για το podcast— είναι «πολύ συναισθηματική» για εκείνη.

«Αλλά νομίζω ότι η θετική πλευρά για μένα είναι ότι με οδήγησε να ανακαλύψω ότι είχα αυτή την τρύπα στην καρδιά μου» επισήμανε.

Ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της, η Μπίμπερ αποκάλυψε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για μια τρύπα στην καρδιά της μετά από το μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο. Το μοντέλο ζούσε με μία τρύπα στην καρδιά χωρίς να το γνωρίζει

Τώρα, η Μπίμπερ είπε ότι αρχίζει σιγά σιγά να ζει ξανά τη ζωή της χωρίς να σκέφτεται τι μπορεί να συμβεί στην υγεία της.

«Κοιτάζω πίσω και ξέρω ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο», είπε. «Θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τόσα χειρότερα πράγματα εκείνη τη στιγμή».

Η διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), όπως χαρακτηρίζεται σήμερα, είναι διανοητική διαταραχή που μπορεί να αναπτυχθεί μετά την έκθεση ατόμου σε τραυματικό συμβάν, όπως σεξουαλική επίθεση, πολεμική σύγκρουση, τροχαία ατυχήματα, παιδική κακοποίηση ή άλλες απειλές κατά της ζωής ατόμου.

epirusblog.gr
5 of 5
Χέιλι Μπίμπερ για μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο: «Ήταν σίγουρα το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9195096303647007870
item