Λουκία Παπαδάκη: «Μου φαίνονται πολύ αστεία όλα αυτά που έκανα στη Λάμψη»

Μια πρόσφατη συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της Κύρας στο Μαύρο Ρόδο του Mega, ενώ αναπόλησε και στιγμές από τα γυρίσματα της Λάμψης και τον ρόλο της Σάντρας που άφησε εποχή.

Μεταξύ άλλων η Λουκία Παπαδάκη σχολίασε όσα έχει πει ο Χρήστος Πολίτης για την σειρά του Νίκου Φώσκολου: «Είναι προσωπική εμπειρία. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι, πρωταγωνιστές με 30 χρόνια ήδη καριέρας να παίρνουν τα ίδια χρήματα με κάποιον που ήταν η πρώτη του δουλειά».

«Από και εκεί και πέρα, η προσωπική επαφή και εμπειρία του καθενός από εμάς με κάποιους, είναι καθαρά δική του απόφαση».

«Δεν επηρέαζε ποτέ τη σχέση μας. Ήμασταν μία οικογένεια και χωριζόμασταν για έναν ύπνο. Συγκεκριμένα με τον Χρήστο Πολίτη, με τον οποίο με συνέδεε αγάπη και φιλία», ενώ όπως είπε με τον γνωστό ηθοποιό έπαιζαν μαζί και στο θέατρο, αλλά ήταν και γείτονες.

Η Σάντρα ήταν η «κακιά» της Λάμψης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη παρέπεμπε και η εμφάνισή της σε αυτό: «Με αυτόν τον τόνο φωνής και αυτή τη μούρη δεν νομίζω να μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης», είπε γελώντας.

Στα γυρίσματα της σειράς ήταν έγκυος παράλληλα με την ηρωίδα που υποδυόταν. Θυμήθηκε επίσης και την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε εκείνη την περίοδο: «Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. 

Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη».

«Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά. 

Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος και πήγε μια κι έξω το γύρισμα στο οποίο λιποθύμησα», εξομολογήθηκε η Λουκία Παπαδάκη.

Πρόσθεσε δε ότι στο σενάριο τυχαία η Σάντρα ήταν έγκυος και είχε γραφτεί πολύ πριν μείνει στην πραγματικότητα: «Δεν συνδυάσαμε τη σειρά με την εγκυμοσύνη μου. 

Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί… Δεν ήμουν έγκυος όταν γράφτηκε. Έχει έναν τρόπο και φαίνεται το άτιμο, δεν το ανακοίνωσα».

«Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Μου έλεγαν τι πειστικά παίζετε την έγκυο! Έκανα έναν χρόνο παύση, είχα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και έκανα εκπομπή στην ΕΡΤ 3. Στη σειρά ήμουν στην Αμερική».

«Καθόμαστε και μιλάμε τέσσερις ώρες για τη Λάμψη. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο όλα αυτά που έχω κάνει στη σειρά», συμπλήρωσε.

epirusblog.gr
5 of 5
Λουκία Παπαδάκη: «Μου φαίνονται πολύ αστεία όλα αυτά που έκανα στη Λάμψη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2471496694419740719
item