Ο Μπο μιλάει για την Καρολίνα και τον Πρίαμο - «Δε σεβάστηκαν τίποτα»

Ο Μπο βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για το τρέιλερ του Survivor All Star, στο οποίο βλέπουμε την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, στο οποίο βλέπουμε την σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αρχικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Μαρία Μπακοδήμου είπε στον γνωστό τραγουδιστή:

«Επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…»

Ο Μπο δήλωσε στη συνέχεια:

«Η λογική λέει να μην το κάνεις, αλλά έδωσα το λόγο μου και δεν τον αθετώ ποτέ. Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. 

Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. 

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα»

Μετά την προβολή του τρέιλερ, ο Μπο δήλωσε:

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε, επίσης, στην εκπομπή:

«Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. 

Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα.

Τα πράγματά της είναι στο σπίτι μου, μέχρι και το αμάξι της. Δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσω δεύτερη ευκαιρία. 

Μίλησα και με τη σύντροφο του Μάριου κι έχει πέσει από τα σύννεφα, έχει στεναχωρηθεί. Αν η Καρολίνα θέλει, θα κάνω μια κουβέντα μαζί της»

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Μπο μιλάει για την Καρολίνα και τον Πρίαμο - «Δε σεβάστηκαν τίποτα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6911420764275320950
item