Ο χωρισμός πριν την εκκλησία και το μονόπετρο που επέστρεψε στο χέρι της – Επανασύνδεση;

Με «τοπίο στην ομίχλη» μοιάζει η προσωπική ζωή της γνωστής κυρίας της σόουμπιζ με τις lifestyle εκπομπές να έχουν αναλάβει να ρίξουν… φως στο τούνελ, χωρίς όμως ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

202111271012420.7877 DIMITRA ALEXANDRAKI 26112021

Το σίγουρο είναι πως το γνωστό μοντέλο και influencer εθεάθη να φορά ξανά το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης, φουντώνοντας τις φήμες ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

dimitra

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το «Happy Day» και ήθελαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να έχει έρθει κοντά με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης, το οποίο χώρισε επίσης έπειτα από χρόνια.

Βέβαια ο συνεργάτης της εκπομπής Κώστας Φραγκολιάς διέψευσε στη συνέχεια το εν λόγω ρεπορτάζ, σημειώνοντας πως οι δικές του πηγές τον ενημέρωσαν πως η Δήμητρα είναι πάλι μαζί με τον πρώην της.

6274 DIMITRA ALEXANDRAKI 20122021

Επειτα απ’ αυτό, στο «Open Weekend» παρατήρησαν ότι το μοντέλο φόρεσε πάλι το μονόπετρο των αρραβώνων της

Η Δήμητρα ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της και όσα λέγονται για την ίδια στις εκπομπές.

dimitra

Παρ’ όλα αυτά, με αφορμή την ιστορία ενός φανατικού θαυμαστή της, που την ενοχλούσε, φρόντισε να τονίσει πρόσφατα ότι «συναισθηματικά δεν είμαι διαθέσιμη για κανέναν».

epirusblog.gr
5 of 5
Ο χωρισμός πριν την εκκλησία και το μονόπετρο που επέστρεψε στο χέρι της – Επανασύνδεση;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2102373129990221037
item