Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Απέφυγε τις ερωτήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή - «Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της ηθοποιού προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day». Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» η είδηση ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα μπει στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα υποδυθεί την εισαγγελέα, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον ρόλο της ωστόσο, εκείνη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Αυτά θα τα πούμε, όταν έρθει η ώρα να τα πούμε. Υπάρχουν πράγματα στα σκαριά και θα ανακοινωθούν».

 συμπλήρωσε: «Οι Παγιδευμένοι είναι πολύ επιτυχημένη σειρά».

Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου «στριμώχτηκε» για να απαντήσει αν μπαίνει στους «Παγιδευμένους», μια πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή.

Η είδηση είναι γνωστή εδώ και αρκετές μέρες όπως ειπώθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται». Η νεαρή ηθοποιός φέρεται ότι θα κάνει ρόλο εισαγγελέα και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου όμως προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει λέγοντας: «Αυτά θα τα πούμε όταν θα είναι η ώρα να τα πούμε. Υπάρχουν πράγματα στα σκαριά και θα ανακοινωθούν».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Οι Παγιδευμένοι είναι πολύ επιτυχημένη σειρά».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Απέφυγε τις ερωτήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή - «Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 512198972924531305
item