Ανθή Σαλαγκούδη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιανό για το σχόλιο «στόχο Σαλαγκούδη»

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη, να μην βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του Survivor All Star, ωστόσο στο χθεσινό αγώνισμα, ο στόχος θύμισε στον Γιώργο Λιανό εικόνες από την προσπάθεια που είχε κάνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ονόμασε τον χθεσινό στόχο ως «στόχο Σαλαγκούδη» προκαλώντας τα σχόλια των χρηστών του Twitter. 

Παράλληλα, ζήτησε από το μοντάζ του ριάλιτι να παρουσιάσει ξανά την προσπάθεια της Ανθής Σαλαγκούδη, μιλώντας και για την απίθανη έκφρασή της, που είχε προκαλέσει τότε ποίκιλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

«Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος “Ανθή Σαλαγκούδη” τους περιμένει» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα για να προσθέσει εν συνεχεία πως «είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! 

Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε».

Φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά του Γιώργου Λιανου δημοσιεύοντας στο Instagram, μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά ατάραχη και με πολλά υποσχόμενο ύφος και έγραψε: «Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει”στόχος Σαλαγκούδη” (ε με φάγατε με τα μηνύματα και δεν άντεξα)».

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιανό για το σχόλιο «στόχο Σαλαγκούδη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7010913674947375562
item