Γιώργος Λιανός: Το ενδεχόμενο ενός πέμπτου παιδιού και ο θρησκευτικός γάμος με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Λιανός αφού την περασμένη Τρίτη αναχώρησε μαζί με τους παίκτες του Survivor All Star για το εξωτικό νησί όπου θα γυριστεί το ριάλιτι επιβίωσης που κάνει πρεμιέρα απόψε.

Λίγο πριν φύγει από τη χώρα μας όμως, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά του αποκαλύπτοντας πως είναι ως μπαμπάς, σχολίασε το ενδεχόμενο ενός πέμπτου παιδιού ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύουν με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη να προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γάμο πέρα από το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν ήδη κάνει.

Η οικογένεια θα έρθει μαζί σου;

Η μικρή, η Βαλέρια και η γυναίκα μου, η Κωνσταντίνα, θα έρθουν. Τα άλλα τρία παιδιά, επειδή έχουν το σχολείο, αναγκαστικά μένουν εδώ και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στις γιορτές να κατέβουν για όσο το δυνατόν, περισσότερο μπορούν.

Ως πατέρας πως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου;

Όλο αυτό το γεγονός με το εργασιακό που με αναγκάζει να λείπω, όσα γαλόνια και να θέλω να φορέσω ως πατέρας, μου τα αφαιρεί αναγκαστικά η πραγματικότητα. 

Από εκεί και πέρα, όμως, όσο χρόνο έχω, πραγματικά, τον περνώ ποιοτικά με τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα που θα τους μείνουν στο μυαλό. Ήθελα και εκείνα να έχουν την εμπειρία του Survivor, να τα φέρω στο νησί.

Από την άλλη, για να δουν ότι ακόμη και η δουλειά στην τηλεόραση είναι μια φυσιολογική δουλειά και ότι ο μπαμπάς τους δεν κάνει κάτι ξεχωριστό. 

Δεν είναι λόγος να ψωνιζόμαστε ή να σκεφτόμαστε ότι κάνουμε κάτι πολύ σουπερ ντούπερ.. Είναι μια φυσιολογική δουλειά, προσπαθώ να την κάνω τέλεια, όπως όλες τις υπόλοιπες δουλειές.

Λες να επιστρέψεις και να περιμένεις και πέμπτο παιδί;

Όχι, όχι! Αυτό ούτε για αστείο πλέον. Είναι τόσο το τρέξιμο που ρίχνω με τα τέσσερα παιδιά που για πέμπτο παιδί ούτε λόγος.

Εγώ έκανα το χρέος μου προς την πατρίδα, σειρά σας τώρα. Έχω και όλες τις ηλικίες: 11,9,8 και σχεδόν 2 ετών.

Με την Κωνσταντίνα έχετε παντρευτεί;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Κωνσταντίνα.

Δε θα κάνετε γάμο;

Αργότερα, αν το θελήσουμε, θα κάνουμε. αλλά πολύ στο μεταξύ μας. Το σύμφωνο μας καλύπτει. Αν το νιώσουμε και θέλουμε, θα πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι, σε μια παραλία με δέκα καλεσμένους και θα κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο, έτσι για εμάς.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Λιανός: Το ενδεχόμενο ενός πέμπτου παιδιού και ο θρησκευτικός γάμος με την Κωνσταντίνα Καραλέξη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5244782318020878511
item