Πρέβεζα: Με "άρωμα" αποκριάς η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Παλιοί και νέοι φίλοι του δραστήριου αυτού πολιτιστικού φορέα συναντήθηκαν στο καφέ Μητρόπολις, δίνοντας μια μικρή γεύση των δρώμενων της φετινής αποκριάς, πρώτης μετά covid εποχής, στην Πρέβεζα.

Στην όμορφη βραδιά παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης,ο Aντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης.

Τις ευχαριστίες του προς τους φορείς αλλά και προς όλους τους προσκεκλημένους εξέφρασε η "ψυχή" του Καρναβαλικού Κομιτάτου Σπύρος Πλέουρας, υπογραμμίζοντας ότι η Πρέβεζα φέτος με τη συνεργασία του Δήμου θα ζήσει μια μοναδική αποκριά.

Αυτό επεσήμανε και ο πρόεδρος του Κομιτάτου Χρήστος Λούπας, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά του, φορείς, φίλους και καταστηματάρχες οι οποίοι προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Την πεποίθηση ότι η Πρέβεζα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς εξέφρασε και ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, καλώντας όλο τον κόσμο να γίνει μια μεγάλη παρέα, να διασκεδάσει και να αφήσει πίσω τη δύσκολη περίοδο που έχει προηγηθεί.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, κέφι, χαλαρή διάθεση και το "βλέμμα" στραμμένο στην εντυπωσιακή έναρξη του Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στην πλατεία Ανδρούτσου με τη συμμετοχή των "Onirama" και ελεύθερη είσοδο για όλους.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με "άρωμα" αποκριάς η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3839030871292059890
item