Ο Ζ.Πικέ είχε μετανιώσει που χώρισε με τη Σακίρα – Ήθελε να τα ξαναβρούν αλλά «έφαγε» πόρτα

Ο χωρισμός μεταξύ του Πικέ και της Σακίρα ήταν μια από τις πιο προβεβλημένες ιστορίες διασημοτήτων του 2022, καθώς ο ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε την τραγουδίστρια και μετακόμισε από το οικογενειακό τους σπίτι.

Ωστόσο, τώρα πολλά διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο Πικέ προσπάθησε να τα ξαναβρεί με τη διάσημη τραγουδίστρια, αφού μετάνιωσε για την απόφασή του. 

Μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, «BZRP Music Sessions #53», το υπαινίχθηκε αυτό με τους στίχους: «Δεν θα γυρίσω πίσω σε εσένα, ούτε καν αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις».

Αν και οι συγκεκριμένοι στίχοι μπορεί να αναφέρονται σε αυτή την προσπάθεια -ίσως και όχι- ένα νέο δημοσίευμα της «Univision» «ρίχνει» επιπλέον λάδι στη φωτιά. 

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι πηγές κοντά στη Σακίρα δήλωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2022, αλλά ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της οικογένειας προσπάθησε να πείσει την Κολομβιανή να τα ξεχάσει όλα και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

«Ο Πικέ μετάνιωσε που άφησε τη Σακίρα και αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά», αναφέρει το δημοσίευμα. Όμως, καθώς αυτό δεν ήταν εφικτό, ο Πικέ ξεκίνησε τη νέα του ζωή με την Clara Chia.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Ζ.Πικέ είχε μετανιώσει που χώρισε με τη Σακίρα – Ήθελε να τα ξαναβρούν αλλά «έφαγε» πόρτα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1311751136433221378
item