Θεσπρωτία: Ο πρόεδρος των αστυνομικών Θεσπρωτίας για την έγκριση της δωρεάς ακινήτου για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας

Μετά από τεράστιες προσπάθειες,πολλά εμπόδια που αντί να μας πτοήσουν μας έκαναν πιο δυνατούς ενα μεγάλο βήμα εγινε σημέρα με την απόδοση του κτιριου στο υπουργείο μας, για την ανεγερση νεας αστυνομικής διεύθυνσης στην Θεσπρωτία. 

Ενα έργο το οποίο θα βοηθήσει τοσο τους εργαζόμενους αστυνομικούς οσο και τους πολίτες της Θεσπρωτίας.

Ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου το Διοικητικό Συμβούλιο της ´Ενωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας κ Παππά Ιωάννη όλους τους συναδελφους μου που πίστεψαν σε αυτο το δύσκολο εγχείρημα, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Βασίλειο Γιόγιακα  τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ.Ιωάννη Λώλο και την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νέας Σελεύκειας Παναγιώτη Τακλάκογλου και τους συμβούλους αυτής τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και τον αντιπεριφερειάρχη θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Θωμά και όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την αναβάθμιση αυτή.

Γνωρίζουμε πως ακόμα είμαστε στη μέση της διαδρομής και έχουμε μπροστά μας ανηφορικό δρόμο όμως πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλων,ακόμα και αυτών που δεν στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια θα βρεθεί η χρηματοδότηση και το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ο πρόεδρος των αστυνομικών Θεσπρωτίας για την έγκριση της δωρεάς ακινήτου για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1199968728995572270
item