Άριελ Κωνσταντινίδη: Aποκάλυψε αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Βασίλη Τσιβιλίκα

Μια πρόσφατη συνέντευξη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε το θέμα που είχε δημιουργηθεί όταν αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο, με κάποιους να φωτογραφίζουν τον Βασίλη Τσιβιλίκα.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο συνάδελφος που την παρενόχλησε δεν ήταν ο Βασίλης Τσιβιλίκας, αλλά κάποιος άλλος, τον οποίο ωστόσο δεν θέλησε να κατονομάσει.

Τόνισε επίσης πως ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και καλός συνάδελφος.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ένας άνθρωπος επικοινώνησε μαζί μου στο messenger και έχουν βάλει τον πρωταγωνιστή της παράστασης και έβαλαν τον Βασίλη Τσιβιλίκα. 

Θέλω να πω κατηγορηματικά ότι δεν εννοούσα αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, συνάδελφος», είπε η ηθοποιός.

Πέρα από αυτό, είπε όμως ότι αποτελούσε πάγια τακτική το να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά της και πως δεν μπορούσες να αντιδράσεις καθώς μετά δεν θα μπορούσες να βρεις δουλειά.

Αναφέρθηκε επίσης στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως η οικογένειά του γνώριζε τις πράξεις του και λειτουργούσε συγκαλυπτικά.

«Μιλάμε για μία διαφορετική εποχή και ήξερες ότι δεν θα ξαναβρείς δουλειά. Είχαμε μάθει σε συμπεριφορές είτε λεκτικές είτε σεξουαλικές, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να τις διαχειριστούμε και να κάνουμε τα στραβά μάτια.

«Οι συμβουλές που λάμβανα τότε είναι ότι ”Έλα μωρέ, θέλει να το παίζει Δον Ζουάν”. Οι καταγγελίες στο ΣΕΗ είναι ότι δεν βρίσκεις ξανά δουλειά», δήλωσε στη συνέχεια η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Όσον αφορά στο διαζύγιό της, είπε ότι προτιμούσε να μη ζει συμβατικά με το σύζυγό της έχοντας προβλήματα κουκουλώνοντας την κατάσταση με μια ωραία βιτρίνα, αλλά να καταλάβουν και τα παιδιά της πως το ζητούμενο είναι όλοι να είναι χαρούμενοι χωριστά.

epirusblog.gr
5 of 5
Άριελ Κωνσταντινίδη: Aποκάλυψε αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Βασίλη Τσιβιλίκα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7047724701298116686
item