Άρτα: Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του πολιτευτή της Ν.Δ. Ντίνου Παπαδημητρίου το απόγευμα της Δευτέρας ...
Η εκδήλωση του Ντίνου Παπαδημητρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου, που έγινε στο café Basalto στο «Τρίγωνο της Άρτας», είχε μαζικότητα και ήταν άκρως δυναμική.

Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά και πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ντίνου Παπαδημητρίου και "«σφράγισαν» με την παρουσία τους το κυρίαρχο αίτημα για να υπάρξει ανατροπή στις παλαιοκομματικές νοοτροπίες και να δοθεί η μάχη, όχι μόνο για τα αυτονόητα που είναι ζητούμενα στην εποχή μας, αλλά και για να υπάρξει αναπτυξιακή τροχιά στην περιοχή μας". 
Picture
Ο Ντίνος Παπαδημητρίου, πέρα από τις ευχές που αντάλλαξε με όλες και όλους, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για την Άρτα που έχει στο επίκεντρό της "το σύνθημα που πρέπει να γίνει πράξη με την ψήφο των πολιτών που έχουν τον τελικό λόγο, η πολιτική ανανέωση". 
Picture
Η βραδιά πέρα από τις ενδιαφέρουσες επισημάνσεις και προτάσεις του Ντίνου Παπαδημητρίου, ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτας με καθημερινή επαγγελματική και κοινωνική παρουσία στην Άρτα, είχε και το ανθρώπινο στοιχείο: πολλές ευχές για καλή επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα και βέβαια για καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5765664858956862471
item