Οι σχέσεις αλλάζουν και οι άνθρωποι επίσης

Υπάρχουν άνθρωποι που, όταν θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτούς, αρχίζουν να σας λένε πράγματα που έχουν σκοπό να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα. 

Για παράδειγμα, «είσαι αχάριστος» ή «Κοίτα πώς με πληρώνεις για όλα όσα έχω κάνει για σένα» ή «Χωρίς εμένα, θα ήσουν ένα τίποτα σήμερα».

Όλες αυτές οι λέξεις σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα και να νιώθετε υπόχρεοι σε αυτούς, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι όποιος σας λέει αυτά τα πράγματα προσπαθεί να σας χειριστεί.

Κάποιος που σας έχει αγαπήσει και εκτιμήσει δεν θα σας απευθυνόταν ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, θα σέβονταν τις αποφάσεις σας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να ξεφύγετε από το άτομο που δεν σας κάνει πλέον καλό.

Οι σχέσεις αλλάζουν και οι άνθρωποι επίσης. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό γιατί μπορεί να αναδείξει τους ανθρώπους που βρίσκονται πραγματικά στο πλευρό σας.

Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν έρθει μόνο για να κλέψουν την ενέργειά σας και όταν δεν έχουν πλέον να απορροφήσουν περισσότερο, φεύγουν. Αποφύγετε όσους χαμογελούν μπροστά σας και σας επικρίνουν πίσω από την πλάτη σας.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούν να σας κάνουν να πιστεύετε διαφορετικά, ανεξάρτητα από το αν έχετε ποτέ αμφιβάλλει για το αν οι υποψίες σας είναι σωστές ή όχι, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα.

Όταν υπάρχουν περισσότερες κακές στιγμές από τις καλές σε μια σχέση, τη στιγμή που αισθάνεστε αυτή τη βαθιά ταλαιπωρία, ήρθε η ώρα να θέσετε κάποια απόσταση μεταξύ σας.

Η απομάκρυνση από αυτά τα άτομα είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή σας ως άτομο.

Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν σταματήσει να συνεισφέρουν σε σας ή που σας προσφέρουν μόνο πόνο και κακές αναμνήσεις. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ωριμάσετε ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι που θα έπρεπε να είχατε επιλέξει από την αρχή μια για πάντα.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι σχέσεις αλλάζουν και οι άνθρωποι επίσης
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8795996192735083245
item