Άρτα: Δήμος Αρταίων - Έκλεισε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Πάει ο παλιός ο χρόνος, οι γιορτές πέρασαν, όμως οι όμορφες στιγμές, η χαρά και η ξεγνοιασιά θα μείνουν για καιρό. Από το άναμμα του δέντρου και το στολισμό των δρόμων, των πλατειών, των χωριών και των γειτονιών του Δήμου, η Άρτα γέμισε φως και γιορτινή διάθεση.


Οι δράσεις, οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, το γιορτινό σκηνικό, οι Σύλλογοι και οι Φορείς που με την παρουσία στα δρώμενα, αποτέλεσαν τον πιο καλό σύμμαχο για την αγοραστική κίνηση. 

Σε αυτό βοήθησαν φυσικά οι καλές τιμές, τα προϊόντα, αλλά και ο ζεστός καιρός που θύμισε καλοκαίρι.


Εκδηλώσεις, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, χορευτικά, ξεναγήσεις, παραμύθια, μάγους, ζαχαρωτά παιχνίδια και δράσεις για όλη την οικογένεια, μας έκαναν να θυμηθούμε πόσο όμορφα είναι όταν γιορτάζουμε όλοι μαζί.

«Και του χρόνου με υγεία, ακόμη πιο όμορφα, πιο γιορτινά και πιο διασκεδαστικά», ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ενώ συνέχισε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που δούλεψε γι’αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τις σχολές χορών που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, άλλα και μικρούς και μεγάλους που χαρήκαν με το γιορτινό αποτέλεσμα».


Ενώ από την πλευρά του Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, τόνισε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στήριξαν τις εκδηλώσεις μας και για την όμορφη ατμόσφαιρα που ζήσαμε όλες τις γιορτινές μέρες. 

Με πολλά θετικά μηνύματα, συνεχίζουμε με χαρά, με σχεδιασμό με ακόμα περισσότερες ιδέες για την επόμενη χρονιά. Καλή χρονιά με υγεία και όλα τα καλά σε κάθε οικογένεια».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Αρταίων - Έκλεισε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8917508640661815021
item