Τους αριστούχους εισαχθέντες στα ΑΕΙ βράβευσε ο Δήμος Αρταίων Και οι εφτά ήταν υπέροχοι!

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων.

Η βράβευση των επτά μαθητών που περιλάμβανε τιμητική πλακέτα αλλά και αναμνηστικό δώρο, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες λυκείων του Δήμου, που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις με βαθ- μό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Ειδικότερα ως αριστεύσαντες ορίζονται αυτοί οι οποίοι έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στο απολυτήριο λυκείου 18.1 και άνω και συγκέντρωσαν βαθμολογία κατά μέσο όρο άνω των 72 μορίων με άριστα το 80 στα τέσσερα βασικά μαθήματα γενικής παιδείας στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Η λίστα των βραβευθέντων φοιτητών κάθε χρόνο επιμελείται και αποστέλλεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Άρτας στο τμήμα Παιδείας του Δήμου Αρταίων.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής με αλφαβητική σειρά: Ελευθερία-Μαρία Κουτσού, Αλεξάντερ Μαμπζής, Ελένη Παππά, Εμμανουήλ Παππάς, Λυδία-Παρασκευή Ρακοπούλου, Νικόδημος-Αναστάσιος Σταύρου, Θεόδωρος Τσίκος.

Σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου, επισημαίνεται: «Ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την διάκρισή τους, συνομιλώντας με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τους στόχους και τα όνειρά τους.

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να σταματούν να αγωνίζονται και να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν, διαφημίζοντας τον τόπο καταγωγή τους με το παράδειγμα τους. 

Ως δήμαρχος χαίρομαι ιδιαίτερα τα Αρτινόπουλα να διαπρέπουν στις σπουδές τους και στον επαγγελματικό τους βίο».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας, δήλωσε: «Είστε η νέα γενιά της Άρτας και είμα- στε υπερήφανοι για όλους εσάς. 

Εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ξεκινήσει και να ανθίσει στην πόλη μας. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά και προσπαθούμε να συνδράμουμε τις επιτυχίες και την προσπάθειά τους με κάθε τρόπο».

Στη βράβευση, εκτός από τους μαθητές συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, παιδείας Δημήτρης Σφήκας, τεχνικών έργων Σωτήρης Χρηστούλης, οι πρόεδροι, ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, ΔΗΚΕΔΑ Κώστας Χαρακλιάς, Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, ο Γιώργος Γιαννούλης (μέλος του τοπικού συμβουλίου Αρταίων), η γενική γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παρασκευή Χαμπηλομάτη, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Ιωάννης Ζαχαρέλος και η διευθύντρια του 3ου λυκείου Άρτας Βαγγελιώ Μπρισένιου, οι οποίοι με την σειρά τους χαιρέτησαν και συνεχάρησαν όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Τους αριστούχους εισαχθέντες στα ΑΕΙ βράβευσε ο Δήμος Αρταίων Και οι εφτά ήταν υπέροχοι!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7683064264780798820
item