Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Είναι υπεύθυνος των όσων λέει -Θα τον μηνύσουμε για συκοφαντική δυσφήμιση

«Βολές» και απειλές για μηνύσεις προς το Μάνο Δασκαλάκη, «εκτοξεύει» ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο δικηγόρος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για τους θανάτους των τριών παιδιών της, ερωτηθείς σχετικά με το ότι «ο Μάνος Δασκαλάκης θα κατονομάσει στην κατάθεσή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου την κατηγορουμένη ως την δολοφόνο του 9χρονου παιδιού του», απάντησε:

«Αν αυτά πει ο κ. Δασκαλάκης, τότε θα πρέπει να γνωρίζει πως είναι υπεύθυνος των όσων λέει. Και επειδή η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει καμία από τις πράξεις τις οποίες της καταλογίζουν, θα τον μηνύσουμε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, προέβλεψε ότι η δίκη δεν θα ξεκινήσει σήμερα, όπως έχει προγραμματιστεί: «Εχουμε ένα υπόμνημα 132 σελίδων προς την Ανακρίτρια. 

Θα διαβαστεί όλο από την Ρούλα Πισπιρίγκου, και στη συνέχεια θα πρέπει η Ανακρίτρια να το μελετήσει για να λάβει τις αποφάσεις της, σχετικά με το κατηγορητήριο για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας. 

Άρα, αποκλείεται να έχουμε ολοκληρώσει μέχρι τις 12/1, οπότε κι έχει οριστεί η έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης, μετά τη διακοπή της».

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δεν δόθηκε αναβολή. Εχω μέχρι τον Απρίλιο μία σειρά σημαντικών υποθέσεων που έχω αναλάβει. 

Μεταξύ αυτών και το κακούργημα για τον θάνατο του φιλάθλου του Αρη, Αλκη Καμπανού. Γι αυτό και ζήτησα αναβολή μέχρι τον Απρίλιο. Αλλωστε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αρκετό χρόνο μέχρι να παρέλθει το 18μηνο», κατέληξε ο κ. Κούγιας.


epirusblog.gr
5 of 5
Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Είναι υπεύθυνος των όσων λέει -Θα τον μηνύσουμε για συκοφαντική δυσφήμιση
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7700500877111371014
item