Κορίνα Εμμανουηλίδου: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει στα Μις Υφήλιος με σύμβολο την Αφροδίτη της Μήλου

Στις ΗΠΑ βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Κορίνα Εμμανουηλίδου, η οποία στις 14 Ιανουαρίου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη.

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,80. Κατάγεται από τη Βέροια και έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist.

Στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas.

Πρόσφατα η 22χρονη καλλονή μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Το βραδινό μου φόρεμα με το οποίο θα εμφανιστώ στον διαγωνισμό είναι από τον σχεδιαστή, Νίκο Σιδηρόπουλο. Θα είναι γεμάτο με svaroswski. 

Στην δεύτερη εμφάνιση, θα φοράω μία κάπα με την Αφροδίτη της Μήλου», ανέφερε για τις εμφανίσεις της, αφού φέτος η Ελλάδα στέλνει ακόμα ένα δυνατό μήνυμα παγκοσμίως, το γνωστό πλέον «Take Aphrodite Home».

«Στην πρώτη φάση θα διαγωνιστούμε 20 κοπέλες, μετά θα μείνουν 10 και στην τελική φάση θα φτάσουν 3. 

Μιλάω πολλές κοπέλες και υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες γυναίκες. Για μένα η πιο δυνατή συμμετοχή είναι του Πουέρτο Ρίκο, μου αρέσει πολύ προσωπικά», δήλωσε η Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Κορίνα Εμμανουηλίδου – Εντυπωσίασε με την αρχαιοπρεπή ενδυμασία ως «Θεά Ήρα»

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οι διαγωνιζόμενες από 86 χώρες έκαναν εμφανίσεις με βραδινό ένδυμα και μαγιό. Η Κορίνα Εμμανουηλίδου, κατά τη διάρκεια του Νational Costume Show, έκλεψε τις εντυπώσεις με την αρχαιοπρεπή ενδυμασία ως «Θεά Ήρα».

epirusblog.gr
5 of 5
Κορίνα Εμμανουηλίδου: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει στα Μις Υφήλιος με σύμβολο την Αφροδίτη της Μήλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3276900783772996972
item